TONZON vloerisolatie onder een betonnen vloer in Gouda – Maart ’21

In Gouda hebben we een betonnen vloer geïsoleerd. De kruipruimte bestond uit vier compartimenten. Er lag al bodemisolatie (kunststof chips) in de kruipruimte. Ondanks de chips op de bodem voelde de vloer nog steeds koud aan.

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer
Gratis offerte vloerisolatie

Of bel direct: +31(0)6 5201 4575

Situatie

Betonnen vloer zonder isolatie. Kruipruimte was droog (kunststof chips). Natte bodem. Zandgrond met kunststof chips.

Werkzaamheden

In Gouda hebben we een betonnen vloer geïsoleerd. De kruipruimte bestond uit vier compartimenten. Er lag al bodemisolatie (kunststof chips) in de kruipruimte. Ondanks de chips op de bodem voelde de vloer nog steeds koud aan. Omdat chips op de bodem wel vocht tegenhoudt, konden we meteen beginnen met isoleren. Wel hebben we TONZON Bodemfolie geplaatst. Er lag namelijk een laag water onder de chips. Om ongedierte tegen te gaan hebben we een rooster gemonteerd bij een ventilatie gat. Het gat hebben we kleiner gemaakt, er kwam onnodig veel lucht doorheen. En om ervoor te zorgen dat de koude lucht niet direct tegen de thermoskussens komt, hebben we er een flapje tussen gezet.

Een kijkje onder de vloer bij het aanbrengen van TONZON vloerisolatie

Ook op zoek naar een TONZON vloerisolatie en kruipruimte isolatie specialist in Gouda?

Bent u woonachtig in de regio Gouda en heeft u last van koude voeten, een hoge energierekening of een vochtige kruipruimte? Dan bent u bij Warmer Wonen aan het juiste adres!

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer
Gratis offerte vloerisolatie

Of bel direct: +31(0)6 5201 4575