Subsidie op vloerisolatie

Subsidie op (TONZON) vloerisolatie

U KRIJGT € 7,- PER M2 AAN SUBSIDIE VOOR VLOERISOLATIE

Sinds het nieuwe jaar van 2021 valt subsidie van isolatie voor particulieren onder het ministerie EZK (ministerie van Economische Zaken en Klimaat) in de ISDE-regeling. Voor VVE’s is daarnaast nog de mogelijkheid gebruik te maken van de oude SEEH-regeling van het ministerie BZK (ministerie van Binnenlandse Zaken).

Om in aanmerking te komen voor subsidie, moeten er aanvullende maatregelen worden genomen. Enerzijds kan dit een isolatiemaatregel zijn zoals, muurisolatie, raamisolatie (glas) of dakisolatie. Anderzijds een maatregel met betrekking tot duurzame warmte zoals, een warmtepomp, zonnepomp of een aansluiting op stadsverwarming.
Zonnepanelen vallen helaas niet onder een tweede maatregel.

Meer informatie over subsidie kunt u vinden op www.rvo.nl/particulieren. De subsidie mag met andere subsidieregelingen worden gecombineerd. U kunt op www.energiesubsidiewijzer.nl uw woonplaats invullen. De website geeft dan aan of er subsidieregelingen zijn en welke vormen van subsidie. Overigens is zonder subsidie de vloerisolatie toch nog steeds een besparing op uw stookkosten en ondervind u een gerieflijk wooncomfort.

U krijgt een beter rendement op vloerisolatie dan bij welke bank dan ook. Heeft u nog geld onder uw matras? Stop dat geld dan onder uw vloer. Dat levert u niet alleen warme voeten op, maar ook meer geld, naast het extra wooncomfort en een gezonde woning met minder vochtproblemen!

Ervaar ook het comfort van een goed geïsoleerde vloer
Gratis offerte vloerisolatie

Of bel direct: +31(0)6 5201 4575

Een kijkje onder de vloer bij het aanbrengen van TONZON vloerisolatie

Alles over vloerisolatie

Lees de meeste gevraagde informatie over vloerisolatie.

Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via info@warmerwonen.nl of bel 06 5201 4575.

Gratis offerte vloerisolatie

Of bel direct: +31(0)6 5201 4575

Of kijk in onze kennisbank

En kom alles te weten over vloerisolatie.

Alle artikelen