Privacy

1. Algemeen

Warmer Wonen Vloerisolatie respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt behandeld.

2. Verwerking van persoonsgegevens

Als persoonsgegevens gelden gegevens die kunnen worden gebruikt om uw identiteit te achterhalen. Hieronder zijn begrepen:

  • Uw naam, contactgegevens, adres en andere gegevens die u aan ons heeft verstrekt via een van onze formulieren op deze website, een telefonisch gesprek of een schriftelijke wijze.
  • Uw naam, contactgegevens, adres en andere gegevens die u aan ons heeft verstrekt via een onze gecertificeerde verwerkers waarmee wij een verwerkersovereenkomst hebben.

3.Doeleinden verwerking

De persoonsgegevens die Warmer Wonen Vloerisolatie verwerkt, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Voor het verrichten van de aangeboden diensten.
  • Om met u in contact te kunnen treden.
  • Om u te informeren over nieuwe of aanvullende producten en/of aanbiedingen van Warmer Wonen Vloerisolatie.
  • Het analyseren en verbeteren van dienstverlening van Warmer Wonen Vloerisolatie.
  • Het verrichten van marktonderzoek ten behoeve van Warmer Wonen Vloerisolatie.
  • Gegevens voor het verwerken van jouw bestelling.

Als jij iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling. Ook voor eventuele retouren of reparaties zijn deze gegevens nodig.

Het anderszins verwerken van uw persoonsgegevens geschiedt alleen voor zover u Warmer Wonen Vloerisolatie daarvoor toestemming heeft verleend. Die toestemming kan blijken uit het enkele feit dat u per e-mail, telefoon of anderszins een vraag aan Warmer Wonen Vloerisolatie stelt.

4. Informatie delen met derden

Een groot deel van onze installaties wordt verricht door verwerkers. Deze externe partijen zijn bij ons in cursus geweest om onze isolaties te kunnen installeren. Ook hebben wij met ieder van hen een verwerkersovereenkomst waarin exact staat omschreven wat zij mogen doen met de persoonsgegevens die wij verstrekken.

4.1 De volgende gegevens delen wij met onze verwerkers:

Uw naam
Contactgegevens
Adres
en andere gegevens die u aan ons heeft verstrekt via een van onze formulieren op deze website, een telefonisch gesprek of een schriftelijke wijze.

4.2 Voor de volgende doeleinden delen wij deze gegevens:

U contacteren voor een afspraak om een vrijblijvende offerte te laten maken.

Nadat er met u contact is opgenomen is de verwerker verplicht om u de te vragen om uw gegevens te mogen houden en te verwijderen.

5. Bewaartermijnen/ vernietigingstermijnen per soort gegeven

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of worden gebruikt. Persoonsgegevens dienen na het verlopen van de bewaartermijn buiten het bereik van de actieve administratie gebracht te worden. Warmer Wonen Vloerisolatie zal de Persoonsgegevens na het verlopen van de bewaartermijn vernietigen.

5.1 Bewaartermijn gegevens bij levering van producten en diensten zonder garantie

Bij producten en diensten zonder garantie geld een wettelijke verplichting en grondslag om de persoonsgegevens op facturen minimaal 7 jaar na facturering te bewaren. Hierna ziet Warmer Wonen Vloerisolatie geen noodzaak de gegevens te bewaren en zullen wij deze dus vernietigen.

5.2 Bewaartermijn gegevens bij levering van producten en diensten met garantie

Bij producten en diensten met garantie geld een uitvoerende grondslag. Omdat Warmer Wonen Vloerisolatie in een offerte overeen komt garantie te bieden. Om in contact te kunnen blijven met de klant bewaart Warmer Wonen Vloerisolatie de Persoonsgegevens tenminste ten lengte van de overeengekomen garantie. Hierna ziet Warmer Wonen Vloerisolatie geen noodzaak de gegevens te bewaren en zullen wij deze dus vernietigen.

5.3 Bewaartermijn gegevens van adressen waar producten van Warmer Wonen Vloerisolatie geïnstalleerd zijn.

Bij adressen waar producten van Warmer Wonen Vloerisolatie geïnstalleerd zijn geld een gerechtvaardigde grondslag. In het belang van de verduurzaming van alle huishoudens in Nederland bewaart Warmer Wonen Vloerisolatie de adressen van alle woningen welke door ons is geïsoleerd zolang deze dat voor zover bij Warmer Wonen Vloerisolatie bekent is. Het is van groot belang voor de ontwikkeling van de verduurzaming dat Warmer Wonen Vloerisolatie de met folie geïsoleerde woningen in kaart kan brengen. Wanneer een woning niet langer door Warmer Wonen Vloerisolatie is geïsoleerd ziet Warmer Wonen Vloerisolatie geen noodzaak de gegevens te bewaren en zullen wij deze dus vernietigen.

6. Google Analytics

De Website van Warmer Wonen Vloerisolatie maakt gebruik van Google Analytics om de activiteiten van de gebruikers te monitoren. Hierop kunnen wij op generlei wijze het gedrag van of informatie over individuen uitlezen.

7. Wijzigingen

Warmer Wonen Vloerisolatie behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring op ieder moment te wijzigen en adviseert u daarom regelmatig dit gedeelte van de website te controleren. De laatste wijzigingsdatum vindt u onderaan deze privacyverklaring.

8. Vragen en recht op inzage en correctie

Indien u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Warmer Wonen Vloerisolatie, of indien u inzage wenst in, dan wel wijziging wenst van uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 06 5201 4575 of per e-mail: info@warmerwonen.nl.